info@aannemergoudriaan.nl
0180 - 681 385

Goede fundering, zorgeloze toekomst

Heeft u last van scheve vloeren en/of scheuren in de muren? En is uw huis of bedrijfspand gebouwd in de jaren voor 1950? Dan is de kans groot dat er funderingsproblemen zijn. In het veenlandschap van de polder komt overlast door problemen aan de fundering regelmatig voor. Zo kan door verandering van het grondwaterpeil funderingsherstel nodig zijn. Om oudere panden in goede staat te behouden, bieden wij funderingsverbetering aan.

Specialist in opvijzeltechniek

Omdat authentieke gebouwen vaak niet onderheid zijn, kan in de loop van de tijd verzakking optreden. Onze specialisten hebben veel ervaring met de techniek om gebouwen op te vijzelen. Bijvoorbeeld bij een zogenaamde fundering op staal. Authentieke panden kunnen we zelfs waterpas rechtzetten met een innovatieve techniek. Deze opvijzeltechniek is zeer specialistisch en onze vakmensen zijn hier volledig in thuis.

Ook verzorgen we het onderheien van panden. Hiermee voorkomt u dat uw huis of bedrijfspand (opnieuw) gaat zakken. Bij het opknappen van een pand is juist de fundering een belangrijk aspect dat snel over het hoofd gezien wordt. Maar onderheien is het voorkomen van overlast en ongemak!

Rechtzetten, opvijzelen en/of onderheien

Wilt u eens van gedachten wisselen over het opvijzelen of onderheien van uw huis of bedrijfspand? Bij symptomen van verzakking komen we graag bij u langs om te inspecteren of een funderingsprobleem de oorzaak is. Neem gerust contact met ons op. We bekijken graag wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen.