info@aannemergoudriaan.nl
0180 - 681 385

Betrouwbaar & Betrokken

Wij zijn Aart, vader Arie en Frans Goudriaan. Samen met een betrokken team en een betrouwbaar netwerk van vakmensen zorgen we bij elke opdracht voor kwaliteit. Aan welk project we ook werken, ons doel is om klussen boven verwachting af te ronden. Dat bereiken we door allereerst uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens gaan we deskundig én netjes aan de slag. Met goed onderhouden materieel en modern gereedschap gaan we voor het beste resultaat. Daarbij hebben we oog voor veiligheid en milieu.

Toekomstgericht

“Met open blik leid ik jonge mensen binnen ons bedrijf op. De wisselwerking tussen onze ervaren krachten en ambitieuze nieuwkomers brengt keer op keer een frisse kijk op onze projecten van vandaag en voor de toekomst.”
– Frans (vennoot & leermeester)

Klantgericht

“Klanten waarderen onze persoonlijke betrokkenheid. Als vast aanspreekpunt bij ons op kantoor help ik klanten verder. Van de voorbereidingen tot de oplevering kunnen ze bij mij met vragen terecht.”
– Aart (vennoot & contactpersoon)

Resultaatgericht

“Degelijkheid, betrouwbaarheid en ervaring. Dát zijn de onderscheidende kenmerken om onze klanten optimaal resultaat te kunnen beloven. En die beloftes komen we met elkaar na!”
– Arie (vennoot & vader van Frans en Aart)

Erkend aannemer

 

Wij zijn een ‘BouwGarant’ aannemer. Hét keurmerk in de bouw.

Jongeren zijn de toekomst. Daarom leiden we met plezier studenten op en dragen we met trots de titel ‘Erkend leerbedrijf‘.