info@aannemergoudriaan.nl
0180 - 681 385

Laat uw woonwensen vervullen

Verbouwen of verhuizen… Wenst u extra ruimte? Of ziet u de indeling van uw woning liever anders? Dan kan een verbouwing de uitkomst bieden. Wij maken het waar, of het nu om een kleine of grote verbouwing gaat. Daarbij adviseren we u over de beste toepassingen, passend bij de stijl van uw huis of bedrijfspand. Altijd staan uw wensen voorop. Onze vakmensen werken met moderne materialen en hebben het juiste materieel, zodat de verbouwing zo geruisloos mogelijk verloopt.

Slim verbouwen, gericht op de toekomst

Wij creëren het wooncomfort dat aansluit op uw wensen voor nu en later. Bekijk ook eens wat we voor anderen hebben verbouwd. En bel ons gerust om de mogelijkheden van uw eigen huis te bespreken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. We overtreffen graag de verwachtingen!

Wat aan- en opbouw u oplevert

Aanbouwen: meer woonoppervlakte

Het realiseren van een aanbouw vergroot het woonplezier in uw huidige huis. De extra leefruimte geeft verrassende mogelijkheden voor uw inrichting. Denk aan een ruimere woonkamer, keuken of slaapkamer. Bij uw aanbouw houden we altijd rekening met de stijl van uw huis, voor een natuurlijk resultaat.

Opbouwen: extra woonlaag

Dakopbouw betekent een extra verdieping. De metamorfose is enorm en u krijgt veel extra leefruimte. Het lijkt ingrijpend, maar wij draaien onze hand niet om voor een nieuwe woonlaag. Bedenk maar eens waarvoor u de opbouw kunt gebruiken: als slaapkamer, badkamer of een kantoor aan huis? Bij het opbouwen gebruiken we de materialen naar uw wens, zoals steen, kunststof en/of hout.