info@aannemergoudriaan.nl
0180 - 681 385

Genomineerd voor Beste Verbouwers 2019

10.02.2020

Dit zijn de genomineerden: Beste Verbouwers 2019
5 februari 2020

Voor het vierde jaar op rij organiseert bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer en Beste Verbouwer van het Jaar. De uitreiking vindt op 2 maart plaats in Café Restaurant Dauphine in Amsterdam, om de winnaars van de categorieën vervolgens aan het woord te laten in BNR Bouwmeesters op BNR Nieuwsradio.

Cammeraat Bouwtechniek, Kuipers & Koers Bouw B.V., Bouwbedrijf E.H. de Vries BV en Timmer- en Aannemingsbedrijf A. Goudriaan en Zoon zijn, in willekeurige volgorde, de genomineerden voor de verkiezing van de Beste Verbouwers 2019. Ja het klopt: er zijn maar liefst vier genomineerden in deze categorie! Een prestatie om aandacht aan te geven. Tijd voor een vragenrondje!

‘Teamgevoel en goede werksfeer zijn cruciaal’
Voor Timmer- en Aannemingsbedrijf A. Goudriaan en Zoon uit Ouderkerk aan den IJssel is klantgerichtheid, net als voor de andere genomineerden, cruciaal. “Wij doen dit door goed naar de klant te luisteren. Zo kom je te weten wat je klant voor ogen heeft, en wat hij graag wil bereiken met de verbouwing,” vertelt Aart Goudriaan. “We willen een goed eindproduct afleveren, dat aansluit bij de wensen en waar wij ook als aannemer trots op kunnen zijn. Daarnaast staat bij ons de communicatie met de klant centraal: zowel voor, tijdens als na het project.” Heeft Aart nog een tip voor concullega’s om volgend jaar een podiumplaats te kunnen bemachtigen? “Creëer een goede werksfeer waarin iedereen zich prettig voelt en zich kan ontwikkelen. Met een heersend teamgevoel dat je het met elkaar kunt maken, en elkaar nodig hebt om elk project op de juiste manier op te leveren. Als dat lukt, gaat iedereen met plezier naar het werk. Dat zie je terug op de werkvloer, en in de waardering van de opdrachtgever.”